al contingut a la navegació Informació de contacte

Noticies

Aquest 2020 l'Escolta't segueix en ruta Aquest 2020 l'Escolta't segueix en ruta

Donem el tret de sortida a l'Escolta't en Ruta 2020. Un conjunt de xerrades dirigides a families i població jove de la comarca. Aquest any la temàtica girarà entorn a la sexualitat de les persones joves.

Canal d'Ocupació Jove Canal d'Ocupació Jove

L'Oficina Jove de la Segarra, des del programa referent d'ocupació juvenil, obra un nou canal d'ocupació per a persones joves que es troben en cerca de feina i/o volen formar-se.

#JOEMQUEDOACASA #JOEMQUEDOACASA

Davant la situació de confinament que estem vivint per l'alerta sanitària en motiu del nou coronavius SARS-CoV-2, us deixem un recull de recomanacions per fer a casa.

Campanya #joemquedoacasa Campanya #joemquedoacasa

Des de l'Oficina Jove de la Segarra ens unim a la lluita per frenar la propagació del nou coronavirus

Dia Mundial de l'Activitat Física Dia Mundial de l'Activitat Física

Avui 6 d'abril, en motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, us portem una sèrie de propostes per no deixar de moure l'esquelet durant aquests dies de confinament!

Recull de recursos per a joves Recull de recursos per a joves

L'Oficina Jove de la Segarra ha creat un recull de recursos que poden ser de gran utilitat pels/les joves a l'hora de fer front al confinament a causa de la covid19 i, tot allò que cal saber sobre la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) 2020.

Estrenem un nou espai: l'Espai Oasi Jove Estrenem un nou espai: l'Espai Oasi Jove

El projecte Espai Oasi Jove consisteix en la creació d’uns espais de trobada per a tots els i les joves de la comarca de la Segarra entre 12 i 20 anys que puguin identificar-se amb les sigles LGTBI+, on podran conèixer altres persones i generar un espai de confiança i seguretat per posar sobre la taula dubtes i debats vinculats amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Document Actions