al contingut a la navegació Informació de contacte

ESPAI OASI JOVE

El projecte Espai Oasi Jove consisteix en la creació d’uns espais de trobada per a tots els i les joves de la comarca de la Segarra entre 12 i 20 anys que puguin identificar-se amb les sigles LGTBI+, on podran conèixer altres persones i generar un espai de confiança i seguretat per posar sobre la taula dubtes i debats vinculats amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

OASI JOVE 6.png

Es tracta d'oferir un punt segur de trobada, amb l’acompanyament de persones expertes en diversitat sexual i de gènere, que permeti apoderar als i les pròpies joves i compartir la seva experiència i/o inquietuds, per generar punts de suport entre els i les joves.

Cal remarcar el caràcter confidencial i de respecte, com de confiança i seguretat que es pretén generar des d'aquest espai, on les persones que hi participin puguin estar tranquil·les per expressar-se i posar sobre la taula els dubtes i inquietuds que vulguin compartir.

Les trobades són gratuïtes i es desenvoluparan en un primer moment de forma virtual. Si la situació ho permet, es procurarà que també es puguin realitzar trobades presencials.

Altres activitats:

El projecte a part de les trobades per crear xarxa també pot incloure tallers o formacions sobre aquells temes que els  i les joves tinguin interès, com un cinefòrum per crear debats, entre altres.

segarra colors 3.png

OBJECTIUS

  • Donar resposta a la demanda d'espais d'interacció i creació de xarxa per a les persones LGTBI+ de la comarca
  • Permetre la creació de vincles i sinergies entre els i les joves que tenen inquietuds en relació a la temàtica LGTBI+
  • Generar un espai de confiança i seguretat per a posar sobre la taula dubtes i debats vinculats amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.
  • Acompanyar processos d’apoderament i positivització d’experiències d’adolescents que trenquen les normes de gènere i sexualitat

La primera trobada virtual serà el dissabe 5 de juny a les 11h. Us deixem el cartell a continuació:

1a Trobada Virtual (1).png

--> FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Document Actions