al contingut a la navegació Informació de contacte

Noticies

Xerrada: "Les obligacions fiscals de les associacions"

El proper dissabte 27 de novembre a les 11h del matí a l'Espai el Racó - Rambla de Lluís Sanpere, 22 - Cervera En acabar la formació hi haurà refrigeri per a tots els participants. Inscripcions a: serveis.ponentcoopera.cat

CAMPANYA: QUÈ EN SABEM DE LES BEGUDES 'ENERGÈTIQUES'?

L'Oficina Jove de la Segarra, amb la col·laboració del Racó Jove de Cervera, el Casal Jove de Guissona i el CAP de Cervera, han engegat una campanya per a conscienciar a la població jove sobre les begudes "energètiques".

XERRADA: CONEIX LA MASOVERIA URBANA

El dissabte 20 de març a les 11h l'Oficina Jove de la Segarra organitza, en format virtual, la xerrada "Coneix la Masoveria Urbana", un model alternatiu d'accés a l'habitatge a càrrec de CelObert i amb la col·laboració dela XNEJ i el Departament d'Afers Socials i Famílies.

Trobada de regidors i regidores de joventut de la comarca.

Des de l’Oficina Jove de la Segarra es va organitzar la trobada per a presentar tota la cartera de serveis que ofereix l'Oficina als ajuntaments de la comarca. Van assistir 9 regidors/es i les tècniques que treballem per la població jove de la comarca. La trobada es va fer on-line.

Aquest 2020 l'Escolta't segueix en ruta

Donem el tret de sortida a l'Escolta't en Ruta 2020. Un conjunt de xerrades dirigides a families i població jove de la comarca. Aquest any la temàtica girarà entorn a la sexualitat de les persones joves.

Canal d'Ocupació Jove

L'Oficina Jove de la Segarra, des del programa referent d'ocupació juvenil, obra un nou canal d'ocupació per a persones joves que es troben en cerca de feina i/o volen formar-se.

#JOEMQUEDOACASA

Davant la situació de confinament que estem vivint per l'alerta sanitària en motiu del nou coronavius SARS-CoV-2, us deixem un recull de recomanacions per fer a casa.

Campanya #joemquedoacasa

Des de l'Oficina Jove de la Segarra ens unim a la lluita per frenar la propagació del nou coronavirus

Dia Mundial de l'Activitat Física

Avui 6 d'abril, en motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, us portem una sèrie de propostes per no deixar de moure l'esquelet durant aquests dies de confinament!

Recull de recursos per a joves

L'Oficina Jove de la Segarra ha creat un recull de recursos que poden ser de gran utilitat pels/les joves a l'hora de fer front al confinament a causa de la covid19 i, tot allò que cal saber sobre la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) 2020.