al contingut a la navegació Informació de contacte

Aquest estiu tornen els camps de treball local

Aquest juliol torna el projecte de voluntariat jove als municipis de la Segarra per a joves nascuts entre el 2007 i el 2010.

DIJOUS 18 MAIG 2023

Un any més, l’Oficina Jove de la Segarra juntament amb els Ajuntaments de la comarca organitza els camps de treball local com a activitat idònia per als i les joves - atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Què són els camps de treball local?

Són una activitat d’estiu que combina la realització de tasques de servei al municipi, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció o intervencions en el patrimoni amb activitats de lleure i activitats formatives.

Qui pot participar?

Qualsevol persona jove resident al municipi que tingui de 13 a 16 anys (nascuts entre el 2007 i el 2010) i que vulgui integrar-se en la vida de grup, tirant endavant la dinàmica de treball voluntari i les activitats que s’hi organitzin.

Quina durada tenen els camps de treball?

La durada l’estableix l’entitat organitzadora i solen tenir una durada de 5 dies o 10 dies en funció del volum de tasques i joves.

Pròximament trobareu tota la informació a la nostra pàgina web i xarxes socials. En el cas de municipis com Guissona i Cervera, podeu consultar la informació a les seves pàgines webs oficials.