al contingut a la navegació Informació de contacte

Bo Cultural Jove

Dilluns 25 de juliol es va obrir la convocatòria per sol·licitar el Bo Cultural Jove

DIMARTS 26 JULIOL 2022

El Bo Cultural Jove és un moneder virtual de 400€ per persones nascudes durant l'any 2004 per gastar durant els 12 mesos següents a la concessió.

El Bo Cultural Jove està dividit en tres apartats, per fomentar el descobriment i l'accés a diverses expressions culturals:

  • 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i adobs per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.

  • 100 euros per a productes culturals en suport físic. Per exemple llibres revistes, premsa, o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.

  • 100 euros per a consum digital o en línia. Per exemple, subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

Com es pot demanar?

A través de la web https://bonoculturajoven.gob.es/

El termini de sol·licituds s'inicia el dilluns 25 de juliol de 2022.

*El Bo és compatible amb qualsevol altra subvenció, ajuda, ingrés o recurs procedent d'altres administracions públiques.