al contingut a la navegació Informació de contacte

Dia Mundial de l'Activitat Física

Avui 6 d'abril, en motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, us portem una sèrie de propostes per no deixar de moure l'esquelet durant aquests dies de confinament!

DILLUNS 06 ABRIL 2020

A continuació trobareu diverses propostes per estar actius i actives durant el confinament. Per accedir a la proposta, feu click a l'enllaç i us redirigirà a la pàgina web on trobareu els videos per poder-los seguir.

1) La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) va impulsar la campanya ‘Gent activa des de casa!’ amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable davant la pandèmia del COVID19. A continuació us deixem les propostes de la campanya:

2) L’INEFC, juntament amb la Diputació de Lleida, el Departament de Salut i el COPLEFC, han fet públic un programa d’exercicis físics saludables i segurs destinats a la ciutadania amb els quals combatre els efectes de l’augment del sedentarisme i la inactivitat que poden provocar l’estat de confinament a causa de la crisi del coronavirus SARS-COV-2.  

3) A més dels canals oficials de la Generalitat i la Diputació, aquests dies les xarxes estan plenes de sessions on-line per poder fer exercici a casa, us deixem algunes idees:

Teniu més propostes? Informa'ns i ens farem difusió!!!

Ja no hi ha excuses! Ara us toca a vosaltres estar ben actius/actives!

Galeria d'imatges