al contingut a la navegació Informació de contacte

Joves participants a la 10a edició dels Camps de Treball Local, participen d'una sortida a Port Aventura

Es tracta d’una compensació per la bona feina feta als municipis de Ribera d'Ondara, Sant Guim de Freixenet i Torà, durant la realizació dels camps de treball local organitzats per l’Oficina Jove del Consell Comarcal aquest estiu.

Fotografia amb els i les joves participants a la sortida
Fotografia amb els i les joves participants a la sortida

DIMARTS 05 SETEMBRE 2023

Gairebé una seixantena de joves que aquest estiu han participat als camps de treball local organitzats per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra, van gaudir d’una sortida lúdica en compensació per les tasques de voluntariat de millora i manteniment realitzades als municipis de Torà, Sant Guim de Freixenet i Ribera d’Ondara, que aquest any s’han centrat en tasques de manteniment, com ara pintar elements de mobiliari urbà o netejar i recuperar espais del municipi.

Els i les joves s’ho van passar d’allò més bé en un dels parcs temàtics més coneguts del país, el parc d’atraccions Port Aventura. 

Des de l’Oficina Jove es valora molt positivament l’acollida d'aquest projecte any rera any i que aquest 2023 arriba a la 10a edició. Creuen que es una bona iniciativa per que els nois i noies de la comarca participin i prenguin part en la vida dels pobles i municipis on viuen, a més de fer amistat amb persones noves amb qui comparteixen l’experiència del voluntariat durant unes setmanes d’estiu.