al contingut a la navegació Informació de contacte

Estrenem un nou espai: l'Espai Oasi Jove

El projecte Espai Oasi Jove consisteix en la creació d’uns espais de trobada per a tots els i les joves de la comarca de la Segarra entre 12 i 20 anys que puguin identificar-se amb les sigles LGTBI+, on podran conèixer altres persones i generar un espai de confiança i seguretat per posar sobre la taula dubtes i debats vinculats amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

DIMARTS 21 JULIOL 2020

Es tracta d'oferir un punt segur de trobada, amb l’acompanyament de persones expertes en diversitat sexual i de gènere, que permeti apoderar els propis joves i compartir la seva experiència o les inquietuds per generar punts de suport entre els i les joves.

Cal remarcar el caràcter confidencial i de respecte, com de confiança i seguretat que es pretén generar des d'aquest espai, on les persones que hi participin puguin estar tranquil·les per expressar-se i posar sobre la taula els dubtes i inquietuds que vulguin compartir.

Les trobades són gratuïtes i es desenvoluparan en un primer moment de forma virtual. Si la situació ho permet, es procurarà que també es puguin realitzar trobades presencials.

La primera trobada serà el pròxim dimecres 29 de juliol a les 19h en format virtual.