al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Escolta't en ruta torna en format virtual

La primera xerrada virtual de “l’Escolta’t en ruta” té una notable rebuda amb més de 30 famílies de la comarca participant.

DIJOUS 11 JUNY 2020

NOTA DE PREMSA

L’Escolta’t en ruta és un programa de l’Oficina Jove del Consell Comarcal que consisteix a projectar una sèrie de xerrades gratuïtes per a famílies de la comarca per tractar temes vinculats amb els joves com per exemple, salut, ocupació, formació, entre altres. Davant la pandèmia de la Covid-19 l’Escoltat no es podia realitzar de forma presencial per al qual cosa l’Oficina Jove es va plantejar de fer-ho virtualment, sent la seva acollida excel·lent amb la participació de més de 30 famílies de la comarca.

La xerrada sobre com acompanyar la sexualitat durant l'adolescència i la joventut va anar a càrrec de Júlia Sánchez, fundadora de La Ciranda, responsable del projecte pedagògic "Celebrem la Sexualitat". Mare, mestra i sociòloga especialitzada en educació afectiva i sexual integral.
La benvinguda la va fer la consellera comarcal de Joventut al Consell, Canòlich Fàbrega, que va explicar com l’Oficina Jove s’està adaptant a la nova normalitat per continuar oferint als joves i famílies de la comarca tots els seus programes.


Dijous, 11 de juny de 2020.


Àrea de comunicació
premsa@ccsegarra.cat - 676491230