al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove de la Segarra treballar per tirar endavant els camps de treball local aquest estiu

Sempre tenint en compte la situació del moment en relació la Covid i a les mesures de seguretat, des del Consell Comarcal es procurarà impulsar el projecte de voluntariat a diversos municipis de la comarca.

DIMECRES 03 JUNY 2020

Des de l'Oficina Jove de la Segarra s'estan començant a organitzar els Camps de Treball Locals a la Segarra. Sempre tenint en compte la situació del moment en relació la Covid i a les mesures de seguretat, des del Consell Comarcal es procurarà impulsar el projecte de voluntariat a diversos municipis de la comarca. De moment aquesta setmana han començat les inscripcions als municipis dels Plans de Sió, Ribera d'Ondara, Montoliu, Torà, Sant Guim de Freixenet i Sanaüja.

Tal com explica la consellera comarcal de joventut al Consell, Canòlich Fàbrega, un cop els joves s'hagin inscrit s'acabaran de definir les tasques per tal de buscar les que siguin més adequades i motivin als joves. També està previst fer reunions en línia amb les famílies per resoldre dubtes. Els camps de treball a la Segarra es faran la primera quinzena de juliol en el cas que la comarca estiguem en fase 3.

Aquest és un projecte que va néixer de l’Oficina Jove de la Segarra el 2015, consisteix en que durant una setmana els nois/es dels municipis que hi participen, arreglen algun espai del seu municipi.

Aquest any a causa de la COVID-19 s’han hagut de fer petites modificacions del projecte per poder-lo adaptar a la situació que ens trobem, així doncs, hi haurà un límit de 10 places per torn, els quals seran portats per 2 monitors/es, un d’ells serà el responsable de seguretat i higiene, aquest s’haurà format amb un curs sobre mesures d’higiene que oferirà aviat el Departament de Salut.

Els i les joves s’hauran de prendre la temperatura corporal abans d’assistir als camps i hauran de portar mascareta en el cas que no puguin mantenir els dos metres de distància. Abans de començar els camps de treball els tutors/es s’hauran de signar una declaració de responsabilitat relacionada amb informació de la COVID-19.

Nota de premsa: Àrea de Comunicació del Consell Comarcal de la Segarra