al contingut a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions als Camps de Treball Interancionals

Les inscripcions als camps de treball internacionals per aquest estiu ja estan obertes! La majoria de programes els trobareu al cercador de projectes.

DIMECRES 11 MARÇ 2020

COCAT és la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya, una plataforma d’entitats fundada el 2005 i integrada per aquelles entitats catalanes que organitzen camps internacionals des de fa més de 2 anys consecutius i que han volgut ser-ne membres. 

L’objectiu principal de COCAT és promoure el voluntariat internacional com a eina per a que els joves puguin entrar en contacte amb diferents realitats.  A partir del treball en xarxa amb entitats catalanes i d’arreu del món s’ha construït un projecte integral de voluntariat en el que es duen a terme diverses tipologies de voluntariat (camps de treball, projectes de llarga durada, ESC, formacions internacionals).

Els projectes de voluntariat que es promouen es troben sota el paraigües de valors com la inclusió, l’educació per a la sostenibilitat, la igualtat, la solidaritat internacional i la participació social.

Trobareu tota la informació a la seva pàgina web

Si et fa falta informació i/o necessites suport a l'hora de realitzar les inscripcions, la nostra tècnica del servei de Mobilitat Internacional et pot ajudar. 

  • Telèfon: +34 651 91 01 53
  • Correu Electrònic: tecnicajoventut@ccsegarra.cat