al contingut a la navegació Informació de contacte

Una vintena de persones assisteixen ala xerrada “Ús i abús de les xarxes socials amb adolescents i joves” a càrrec d’Elisenda Pascual

Més d’una vintena de persones van assistir el passat dijous 21 d’octubre a les 19:00 h a la darrera xerrada del cicle de xerrades: Xarxes Socials i Adolescència, “Ús i abús de les xarxes socials amb adolescents i joves”.

DILLUNS 25 OCTUBRE 2021

Aquesta va ser de forma telemàtica, mitjançant l’aula virtual i va anar a càrrec d’Elisenda Pascual, psicòloga i fundadora d’Acompanyament Familiar. La benvinguda a l’acte la va donar la Consellera de Joventut del Consell Comarcal Canólich Fàbrega. Aquest cicle de xerrades organitzat per l’Oficina Jove de la Segarra, forma part del programa L’ESCOLTA’T en ruta, el qual de moment ha realitzat tres xerrades durant aquest darrer any, tractant temes com els canvis de l’adolescència, les noves tecnologies i com fer-ne un ús adequat en l’adolescència, la internet segura per a joves, entre altres, a més encara té previst dur a terme dues xerrades més abans d’acabar l’any. Les quals tractaran temes com la hipersexualització a les xarxes, i com ho fem amb el porno.

L’Escolta’t és un servei gratuït i confidencial, per a persones joves d’entre 12 i 30 anys, en el qual s’ofereix assessorament i orientació en diferents temes d’inquietud per aquesta edat, com podria ser la sexualitat, l’alimentació, el canvi d’hàbits, les addicions, entre altres. Per dur-ho a terme ofereixen atenció individual, atenció on-line, o espais de reflexió grupals.