al contingut a la navegació Informació de contacte

ANHELINA POBEREZHNA

Avui parlem amb Angelina, una jove cerverina polifacètica i que fa de DJ en el seu temps lliure

 foto angelina.jpg

Primer de tot, et pots presentar breument per a qui no et coneix?

Em dic Angelina, soc cerverina, tinc 21 anys i fa aproximadament un any que vaig començar a explorar el món de DJ, treballo al Casal de Cervera de cambrera, i actualment tinc molts més projectes actius.

Estudies i/o treballes?

Les dues coses. Vaig estudiar el Cicle de Grau Mig de Forn i pastisseria, i actualment estic estudiant a distància el Cicle de Grau Superior d’integració social a Lleida. M’agrada ajudar a les persones. Estudio combinant amb la feina del Casal.

Sabem que et dediques a fer de DJ els caps de setmana... quan et va venir aquesta afició?

Sempre m’ha agradat el tema de la música, va bé per desconnectar, relaxar-se o quan vols estar sol, també per compartir amb les amistats..., fa un any aproximadament en Marc que gestiona el Casal va obrir el pub i va organitzar una festa de nit de DJ’s que només punxessin noies, i em va proposar i ensenyar com funcionava tot, vaig punxar en aquella festa. Doncs, així em vaig començar a engrescar i veure com la gent s’animava. M’agrada compartir. La música no té cap diferència de gènere, i fer de DJ m’agrada.

Vaig punxar per l’Aquelarre de l’any passat, mica en mica m’ha anat creixent aquesta afició i vaig millorant-la. Aquest any també participaré de DJ.

Quin estil de música punxes?

A mi m’agrada la música pop i l’actual, però quan punxes per la gent, has de tenir diferents llistes amb estils diferents, vas jugant a veure quin tipus de públic tens... i si veus que es cansen, vas variant de música: música de festa major, pop...,  la música techno no m’agrada i no en punxo.

Explica’ns alguna anècdota del teu dia a dia en el sector musical.

El dia de l’Aquelarre, dalt de la plaça al Casal quan punxava la música i era el primer dia, estava molt nerviosa, jo dalt de l’escenari veia la gent ballant i anava mirant en Marc cada vegada que canviava de cançó per si ho feia bé... però m’ho vaig passar molt bé i de mica en mica és anar agafant confiança... i és un dia que ve molta gent de tot arreu.

 

 

Com creus que està l’oci i la cultura a la Segarra?

Sí, que hi ha espais nocturns d’oci a Cervera com el pub del Casal, La Bombolla, La Cova, Màgic...  però trobo que tot és el mateix, sembla que s’hagin generat els mateixos hàbits iguals per a tots; mateixa música, la mateixa festa..., trobo que falta més varietat, alguna cosa que destaqui ja que es fa molt monòton... i de vegades ja no surts per veure el mateix.

Estaria bé que es fessin festes temàtiques... no cada setmana, però si de tant en tant, per exemple fer al Casal EL DIA DE LA FESTA BLANCA ( i aquell dia anar vestit en roba blanca...), no ho sé, alguna cosa diferent per destacar i sortir de la rutina, anar provant perquè la gent no s’avorreixi.

Quins projectes tens pel teu futur?

A part d’estar estudiant integració social, aviat obrirem juntament amb el Casal, una pizzeria on estava la Barbacana, ho faré tot jo (faré la massa, i pizzes variades sense gluten, sense lactosa... adaptar-nos a la gent).

Em fa molta il·lusió que es faci a Cervera, s’han de fer coses noves. Serà repartiment a domicili perquè el local és petit. Obrirem els caps de setmana. La idea és obrir l’1 de maig, i tant de bo ens anés molt bé i d’aquí a molts anys, poguéssim anar obrint locals.

Del tema integració social quan faci les pràctiques ja veuré si em quedo en aquest sector o no, tot i que m’agrada molt ajudar a les persones... és un món que requereix dedicació, ja veurem, tot això que tindré.

Quin missatge els hi donaries a les persones joves de la teva experiència?

El més important és anar provant i sense por, perquè al final si no surt ve, t’ho has d’aprendre com una lliçó que has après i anar millorant.  Tots són coneixements que ens serveix per a la vida.

A on et podem seguir?

Em podeu seguir al meu perfil d’instagram de DJ  que és @_darena_03

 

Gràcies pel teu temps, l’Equip de l’Oficina Jove et desitgem molts èxits!