al contingut a la navegació Informació de contacte

BELENA GAYNOR

Avui parlem amb Belena Gaynor, una jove de Guissona que actualment està treballant com a creadora digital en diferents projectes.

belenapueyo2.jpeg

Primer de tot Belena, et pots presentar breument per qui no et coneix?

Doncs sóc la Belén Pueyo, BelenaGaynor és el meu alter ego a les xarxes socials i em dedico a gestionar l’entorn digital d’Operación Triunfo i també com a freelance, d’altres marques i entitats. A més, sóc creadora de contingut i si sumem els seguidors que tinc a totes les xarxes sumen més de 100K seguidors.

Quins estudis has fet? Vaig estudiar publicitat i relacions públiques a la Universitat de Barcelona i un màster en Marketing Digital.

Quan vas començar a iniciar-te amb la comunicació digital? Amb el meu projecte personal de Youtube, vaig començar el 2012 i des de llavors no he parat de fer feina en aquest sector. Des del primer any del grau ja vaig anar fent pràctiques a agències digitals i el meu camí continua per aquí, encara que sempre ho dic... Estic oberta a qualsevol feina que impliqui creativitat i comunicació.

A on vius? A on treballes? Visc a Barcelona i treballo a la productora de televisió Gestmusic, i com a freelance treballo al Share Festival Barcelona, al Gran Teatre del Liceu, amb una agència amb la que treballem per Wallapop, col·laboro al programa Popap de Catalunya Ràdio i mooooltes coses més.

Ens quins projectes formes part? A part de tot el que us he comentat abans, Tik Tok m’ha seleccionat com una de les creadores per formar part del seu primer Consell de Creadors a Tik Tok Espanya on 12 de nosaltres farem feina juntament amb la plataforma per fer d’aquesta una xarxa social de 10.

T’agrada el que fas? Molt, em sento molt afortunada i tant de bo tothom pogués complir els seus somnis com jo ho he fet.

Explica'ns el teu contacte amb la Segarra, tens encara un bon vincle? La meva família continua vivint a Guissona, i les meves arrels són aquí. Sempre és un plaer tornar a casa i també desconnectar de l’aldarull de la capital. Aquí vinc sempre que necessito pau i tranquil·litat. El millor refugi del món!

La teva comarca et dona suport? He de dir que quan m’arriba qualsevol proposta que vingui de la meva comarca o de Lleida em fa especial il·lusió perquè sóc d’aquí i m’encanta que hi hagi una consideració i apreciació de la meva feina. Encara que sempre he rebut més propostes d’altres llocs. De fet, una cosa que em faria MOLTA il·lusió, seria donar una xerrada a l’Institut on vaig créixer, a l’INS Guissona. Així que des d’aquí aprofito per llençar una mica la canya! 

Què diries als i les joves que estan interessats/des en el camp digital? Que és una professió molt “guai” perquè no deixes d’aprendre en cap moment, però que també implica molta feina, dedicació, esforç, hores sense dormir i que ha de tenir molta part de vocació.

Quins plans de futur tens? Continuar agafant projectes que hem facin créixer tant en l’àmbit professional com personal i el meu somni a llarg termini, és poder tenir la meva pròpia agència de publicitat i comunicació. Tant de bo sigui ben aviat!