al contingut a la navegació Informació de contacte

DAVID ISIDRE

Avui coneixerem al David Isidre Dalmases (DJ David Beatz), un jove de Cervera que ens comparteix la seva afició com a DJ

Dj David Beatz - Aquelarre 1x1.png

Bon dia David, explica'ns qui ets tu?

Bon dia. Sóc un jove de 24 anys que, sense que fos la meva intenció, m’he fet una mica conegut per la meva faceta de DJ. Tinc la sort de punxar en gran quantitat de Festes Majors, festes populars i altres esdeveniments, sobretot a la província de Lleida. M’encanta fer gaudir al públic amb la música, veure’ls ballar i fer-los participar de l’espectacle per tal de que cada nit sigui inoblidable.

Des de quan et dediques a fer de DJ i per què? 

Des de la primera vegada que vaig veure actuacions de DJs en directe em va fascinar el que feien, sobretot per l’ambient que es creava al seu voltant. Eren capaços de transmetre emocions i fer canviar l’estat d’ànim del públic amb la seva música.

A partir de l’interès que m’havia sorgit, els meus pares em van regalar una taula de mescles. Vaig començar a practicar fins que el 2012 va arribar la meva primera actuació, a la Festa Major de Malgrat de Segarra. No hi havia massa gent, els veïns del poble i un grapat d’amics, però jo vaig estar content, estava fent el que m’agradava. Quan miro les fotos d’aquella nit em fa gràcia veure com ha canviat tot.

Des de llavors vaig anar fent actuacions intermitentment, fins que el 2017 tot va canviar. Cada vegada em trucaven de més llocs, em coneixia més gent i feia festes més grans, fins arribar a l’actualitat, realitzant uns 40 bolos l’any i compartint cartell amb DJs i grups que admiro.

A part d’aquesta faceta teva, quins estudis has cursat o estàs cursant?

Fa un any i mig que vaig acabar la carrera de Farmàcia i des de llavors treballo en un laboratori farmacèutic, en el departament de Quality Assurance. És una feina totalment diferent a la de DJ, però que també m’agrada molt.

T’ho prens com una afició o t’has plantejat alguna vegada dedicar-t’hi professionalment?

De moment és una afició, però dedicar-m’hi professionalment és una idea que sempre em ronda pel cap. M’encantaria poder invertir tot el meu temps en la música, ja que a part d’agradar-me, les actuacions són cada vegada més exigents i necessiten una preparació prèvia més important. Ara per ara, puc combinar les dues activitats i amb el temps ja anirem veient cap a on evoluciona tot això. 

I alguna altra afició que tinguis al teu temps lliure?

Durant els mesos d’hivern m’agrada anar a esquiar, aprofitant els pocs caps de setmana que em queden lliures. Quan comença el bon temps, també m’agrada fer rutes amb moto d’enduro. Estar en contacte amb la natura, amb un punt d’adrenalina, m’ajuda a desconnectar del dia a dia.

Per altra banda, també intento cuidar les meves relacions socials i quedar amb els amics, ja que a vegades la feina de DJ no em permet veure’ls tant com voldria. 

Quines han sigut les actuacions que t’ho has passat millor?

A totes les actuacions m’ho passo bé i sempre hi ha alguna cosa que les fa especials, però la que sens dubte m’ha fet més il·lusió, ha estat la meva primera aparició a l’Aquelarre de Cervera, a l’edició del 2018. És una festa que estimo, que he viscut des de petit i que per a mi és un dels moments més màgics i esperats de l’any. Poder formar-ne part va ser, i segueix sent, un somni fet realitat. A més, en aquell moment era de les festes més multitudinàries on havia punxat, però lluny d’intimidar-me, vaig aconseguir crear una connexió amb el públic difícil d’explicar amb paraules.

Com veus el panorama musical actualment a la comarca?

Penso que la Segarra és una comarca molt rica a nivell musical, cada vegada hi ha més grups i artistes amb molt de talent que s’estan guanyant un espai en aquest mundillo. M’alegra molt veure cares conegudes sobre l’escenari o compartint bolos, espero que segueixi sent així durant molt de temps.

 

Moltes gràcies David, ha sigut un plaer poder compartir aquesta entrevista amb tu. Des de l’Oficina Jove et desitgem molta sort en el teu futur personal i professional en el món de la música