al contingut a la navegació Informació de contacte

KAOUTHAR ATIALLAH

Avui parlem amb Kaouthar Atiallah, una jove toranesa que ha estat la guanyadora de la 21a edició del Premi d’Emprenedoria Jove de la Segarra, promogut per l’Oficina Jove.

 kahoutar.jpeg

Primer de tot Kaouthar, et pots presentar breument per a qui no et coneix? (edat, d’on vens, on vius?)

Em dic Kaouthar Atiallah, vaig néixer al Marroc, tinc 29 anys. Visc des del 2021 al poble de Torà, vaig arribar amb els meus dos fills fent reagrupament familiar amb el meu marit que ja fa més de 20 anys a Espanya. Ara tinc una tercera filla que ha nascut aquí. En el meu país vaig estudiar Batxillerat, però no l’he homologat.

Quan vas començar aquest projecte? D’on va sorgir la idea?

Com que no trobava feina aquí Catalunya, per no entendre molt l’idioma ni tenir experiència i la filla, vaig decidir emprendre, tinc moltes idees al cap i en ser mare, em va bé treballar des de casa.

Al Marroc jo ja feia vídeos mostrant receptes de cuina i les penjava al canal youtube i a tiktok, però en tenir la filla petita, no podia dedicar-me a fer vídeos amb els plats.

Sempre he tingut la il·lusió de crear alguna cosa meva i enguany vaig decidir emprendre aquest projecte de vendre joies i roba per internet, faig servir les xarxes socials de manera positiva.

En què consisteix? 

Consisteix a vendre diferents joies (acer inoxidable, xapat amb or) collarets, arracades, rellotges... i peces de roba (abrics, jerseis, pantalons...) per internet. Faig vídeos al tiktok ensenyant les  joies.

Tens altres projectes?

Estic dissenyant la pàgina web de Lillia jewelry, quan la tingui a punt, anirà millor per fer les vendes, compres, pagaments a cada client.

Has tingut algun tipus de recolzament d’alguna entitat? En cas que si, quina?

Si, la gestoria de Guissona per donar-me d’alta com a autònoma i presentar tota la documentació. També a l’Oficina Jove de la Segarra per demanar l’alta a Garantia Juvenil, m’han donat molt suport, com també tota la informació per participar a la 21a Edició del Premi Emprenedoria Jove.

Has estat guanyadora del Premi d’Emprenedoria Jove, com et sents per haver guanyat el premi?

No m’esperava guanyar el Premi, estic contenta i feliç, gràcies per proposar-m’ho, m’anirà molt bé per acabar de dissenyar la web i tirar endavant el meu projecte.

El teu projecte creus que ha tingut una bona rebuda a la comarca? Qui són els vostres clients habituals? Com us podem conèixer?

El meu projecte està més adreçat a clients exteriors, sobretot de Barcelona, Badalona, França, Europa, Bèlgica, Romania, Itàlia, EUA,... i de mica en mica tinc la intenció d’anar-me obrint clientela en més països. Fem els enviaments a través d’una empresa de missatgeria.

Ens podeu trobar de moment al  canal del titok: @lillia_jewelry, la gent contacta des de missatgeria del meu tiktok demanant quina joia vol comprar i a continuació ja li dono el meu whatsapp per seguir el procés de venda.  La pàgina web està ja a punt de publicar-se, i serà tot més còmode.

Què diries als i les joves que volen iniciar algun projecte d’aquestes característiques?

Recomano als joves que és molt positiu emprendre, que no s’esperin al fet que les feines vinguin, que obrin els ulls, que hi ha moltes oportunitats, que les aprofitin.

Gràcies pel teu temps, l’Equip de l’Oficina Jove et desitgem molts èxits!!

Gràcies a vosaltres per aquesta entrevista.