al contingut a la navegació Informació de contacte

MG TRAINER

Avui coneixerem al MG Trainer, un jove guissonenc que amb passió, esforç i constància ha aconseguit emprendre el seu propi negoci.

6127E938-45EE-4718-9C69-BD9A0426CFF9.png

-Presenta’t per a qui no et conegui. A que et dediques? Qui és MG Trainer?
Em dic Mario, tinc 24 anys i em dedico al fitness, ja fa 8 anys que entreno i des de fa 5 anys que m’hi dedico professionalment treballant en un gimnàs.
MG són les inicials del meu nom, Mario Georgiev i és la meva marca personal relacionada amb el fitness, l'assessorament online i el contingut a les xarxes socials.

Des de fa 2 anys i mig que sóc vegetarià, assessoro a gent que és vegetariana o que vol fer el pas, però també faig dietes a clients que no ho són. Defenso l’alimentació variada i que sigui bastant flexible, que la gent no s’hagi de preocupar si el cap de setmana va a dinar o sopar fora. Una dieta compatible amb el teu estil de vida. 

-Quan i com va començar el projecte el projecte MG?

MG va veure la llum durant el confinament de març de l’any passat, quan ens van tancar a casa, al tenir més temps, vaig dedicar-hi el meu 100%. Sempre ho havia volgut fer, des dels 16 anys ja mirava referents com Rob Lipsett que feien tot el que faig ara. 

Quan ja em vaig decidir a emprendre vaig començar a aprendre màrqueting i altres coses necessàries per poder emprendre un negoci. La meditació em va ajudar molt a poder començar amb aquest projecte propi, a anar ajudar a la gent a que pugui aconseguir els seus objectius. Aquí va començar tot, i fins ara que ja portem més d’un any.

Al maig del 2020 vaig començar a fer assessoraments online, els incloïa l’entrenament, el programa d’alimentació, resoldre dubtes que poguessin tenir, ja que encara estàvem confinats a casa i estava tot enfocat així. A mesura que anava passant el temps cada cop hi havia més gent, més feina, i vaig decidir fer el pas i treure MG Team App, una aplicació on es recollís tot l’entrenament, alimentació, xat per contactar de forma directa amb mi.

 - Estàs a punt d’arribar als 10.000 seguidors a Instagram, en quin punt es troba ara MG Team?

El projecte és molt escalable, depèn de mi, de si el contingut és bo, de qualitat. Ara hem fet un salt de qualitat, treballo amb un editor i una persona que m’ajudarà a gravar. Per mi això és un pas important, vull oferir millor contingut a la gent, més informació, més valuosa i publicar diàriament a les xarxes socials. També estic pensant nous reptes pels clients de l'app, sortejos i roba personalitzada amb la meva marca per a què la gent es senti identificada portant aquesta peça de roba, que li doni seguretat.

 -Com es el dia a dia d’un entrenador personal.

Entre setmana faig d’entrenador al gimnàs i al cap de setmana és quan més hores dedico al meu projecte. A primera hora del dia faig el més important, anar a caminar, llegir, esmorzar i llavors és quan començo amb la feina. Desprès d’aquesta rutina faig el que és urgent, els assessoraments, respondre dubtes, els dissabtes és el dia de revisions i contacto amb la gent per saber com està anant amb els canvis de fase, adapto els entrenaments, adaptar l’alimentació, personalitzo les rutines de cada client. Quan acabo aquestes feines, em dedico al contingut de l’instagram, vaig a gravar entrenaments, faig receptes, etc. L'organització és essencial.

 -Com et veus en un futur?

El meu objectiu és poder ajudar a milers de persones a que tinguin un estil de vida saludable, facilitar i que puguin aprendre perquè ho puguin portar ells. Em veig seguint penjant contingut, ja què penso que el fitness m’agradarà sempre ja què des dels 16 anys que ho vaig descobrir m’apassiona. D’una manera o altra sé que estaré dins del món del fitness. Tinc ganes de viatjar, descobrir llocs, viure noves experiències, de descobrir món. 

 -Quin consell els hi diries als joves que volen emprendre com tu?

Creu amb tu, ni que al principi et faci por fer alguna cosa nova pel que pugui dir la gent. Organitza't, fes un full de ruta, per exemple d'algun referent que tinguis i adapta-ho al teu ritme. Has de creure que ho pots aconseguir,  estar motivat cada dia i envoltar-te en un entorn positiu pel que vols fer, és molt important.