al contingut a la navegació Informació de contacte

SERGI VILLORVINA

Avui parlem amb Sergi Villorvina Canela, un jove aventurer i emprenedor de 24 anys, natural de Sant Guim de Freixenet. Actualment treballa en la seva pròpia empresa VILLORVINA ADVENTURE. Va ser el 1r guanyador del 19è Premi d’Emprenedoria Jove de la comarca de la Segarra.

SERGI VILLORVINA foto.png

Primer de tot Sergi, et pots presentar breument per qui no et coneix?

Bon dia, em dic Sergi Villorvina Canela, tinc 24 anys i soc natural de Sant Guim de Freixenet, poble on actualment resideixo i hi tinc la meva empresa.

Que has estudiat per arribar fins aquí i com va néixer la teva passió per aquest camp? 

Actualment, estic cursant en línia el Grau d'Economia a la Universitat Oberta de Catalunya tot i que l'economia és un tema que m'apassiona, no puc relacionar el que he estudiat amb el que realment faig avui. La passió pel que em dedico avui ve d'una afició personal, sempre m'ha agradat la bicicleta i el món de l’off road.

Amb què consisteix la teva empresa?

Som una agència de viatges, especialitzats a l'organització d'esdeveniments esportius amb bicicleta, buggies, quads i motos a territori nacional i també internacional. En aquests moments tenim organitzades diferents rutes tant a Espanya com al Marroc. També oferim altres serveis com transport nacional i internacional de quads, motos, buggies i bicicletes, assistència en ruta i rutes personalitzades, com podria ser fer el camino de Santiago. També oferim el lloguer d'E-bikes a la Segarra.

Treballes amb més gent?

Si, podríem dir que és una empresa familiar, ja que tota la família estem immersos en aquest projecte per culpa meva.

T'agrada el que fas?

Agradar no seria la paraula, ja que com he comentat abans m'apassiona molt aquest món i poder dedicar-me al que m'agrada ja per si mateix és un avantatge molt gran.

La teva comarca et dona suport?

Tant la comarca com el municipi em posen facilitats a l'hora d'organitzar rutes per la nostra terra, com podria ser la Bicicletada de l'ou, la ruta de les 6 llums i la nostra ruta solidària de Junts per l'ELA que totes es duen a terme al nostre municipi.

Quins plans de futur tens? 

Bé, ara hem adquirit un camió per poder internacionalitzar les nostres rutes i oferir encara un millor servei incloent el transport al nostre catàleg. Els nostres plans de futur son ampliar l'oferta de rutes sobretot en l’àmbit europeu i continuar millorant per donar un servei de la màxima qualitat.

Què diries als i les joves que estan interessats/des en aquest àmbit?

Si realment estàs interessat a crear un negoci el primer has de tenir clar és que t'ha d'agradar, et despertaràs pensant en ell, dormiràs pensant en ell i fins i tot i somiaràs, requereix moltes hores i molt d'esforç. Crear un negoci també té les seves parts negatives, ja que en el país on vivim és complicat ser emprenedor, l'ajuda de les administracions és molt poca i els tràmits molt lents. Emprendre requereix moltes hores i això condiciona també la teva vida social. Tot i els inconvenients que pugui tindre, estic molt content de poder continuar treballant en el meu projecte. És difícil saber que passarà en un futur, però si fracasso no serà per no haver-ho intentat.