al contingut a la navegació Informació de contacte

YANA NAJAR

Avui coneixerem la Yana Najar, una jove cerverina de 17 anys, estudiant del CFGS d'esports i jugadora de l'equip femeni de futbol sala de Cervera (FFCS). 

Yana.png

Des de quan et ve aquesta passió pel futbol sala?

Des de ben petita, si no recordo malament entre els 5-6 anys, sempre estava al parc de davant de casa meva jugant a futbol amb les nens i nens. Des d’allà, no hi havia un dia que no em passés tota la tarda jugant a futbol. Als 10 anys, els hi vaig demanar als meus pares si podia jugar a futbol sala ja que vaig anar a veure un partit on jugava una amiga meva. De fet em va agradar molt i, al mateix temps, també podria jugar amb ella.

Recordes quin va ser el teu primer partit?

I tant! El meu primer partit va ser quan era en categoria Aleví de primer any i va ser a Cervera contra el Sant Ramon masculí ja que jo vaig estar jugant amb un equip mixt durant uns anys.

Com veus la situació actual del futbol sala femení?

La veritat és que cada vegada veig que la situació del futbol sala femení bastant millor. Tot i que, si no canvien molt les coses, sempre serà  bastant complicat que una noia pugui dedicar-se i viure únic i exclusivament del futbol sala. No obstant, cal dir que hi ha noies que han arribat a poder-ho fer però, tal i com està la situació a Espanya, és bastant complicat.

Actualment, l’equip del Futbol Sala Femení de Cervera esteu jugant a 2a Divisió Nacional. Com encareu i quins objectius teniu per aquesta nova temporada?

Tot i que aquest any és una mica complicat per la situació en la que estem, els objectius a principi de temporada sempre són alts ja que seguim tenint un equip molt complert tot i ser gairebé tot l’equip nou. De fet, aquest any comptem amb jugadores espectaculars i entrenadors que ens aporten molta confiança i ganes de lluitar cada partit. El fet d’haver pogut fer pretemporada abans de començar la competició oficial ens va servir per poder-nos conèixer millor totes i tots.

T’has plantejat, en algun moment, l’opció de passar a jugar a futbol 11?

La veritat que aquesta opció cada any està sobre de la taula però, de moment, estic molt contenta a l’equip que jugo actualment però no descarto alguna temporada poder jugar amb algun equip de futbol 11.

Ja per acabar, en un futur, tens pensat dedicar-te en algun aspecte vinculat al futbol sala?

En un futur si m’agradaria dedicar-me en algun aspecte vinculat al futbol sala, per exemple com a entrenadora m’encantaria ja que es una cosa que m’apassiona i com a jugadora encara més però desconec si en un futur m’hi podria dedicar ja que, com he comentat abans, les circumstancies del futbol sala femení són més difícils que les del masculí.

Bé, això és tot Yana. Gràcies per haver-nos dedicat aquesta estona i et desitgem molta sort i molts èxits pel que queda de temporada i el teu futur. Esperem retrobar-nos ben aviat.

Gràcies a vosaltres.