al contingut a la navegació Informació de contacte

MARIA HURTADO GÓMEZ

Tècnica Referent d'Ocupació Juvenil de la Segarra

El Programa de Suport d’Ocupació Juvenil és una iniciativa promoguda pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Ensenyament i la Direcció General de Joventut amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional mitjançant el treball en xarxa i transversal entre els diferents dispositius que treballen amb persones joves, per tal d’oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú, mitjançant l’establiment d’unes unitats especialitzades en el territori.

A qui s’adreça?

    • A persones joves d’entre 16 i 29 anys residents a la comarca de la Segarra, que necessitin suport, orientació i acompanyament per la continuïtat formativa i/o la transició al món laboral.

En què consisteix?

  • Atenció directa a joves: 
    • Disposaràs d’una atenció personalitzada per part de la Tècnica de Suport d’Ocupació Juvenil per informar-te sobre l’oferta formativa existent, facilitant-ne les eines i recursos necessaris per la preparació i accés a la recerca activa de feina i/o altres interessos que puguin ser del teu interès.
    • Les accions d’informació, orientació i acompanyament podran constar d’una única sessió de caire informatiu o d’un procés més ampli format per diferents sessions en funció de la teva situació personal.
    • Les actuacions poden ser individuals o grupals depenent dels objectius que es vulguin assolir i dels continguts que siguin necessaris treballar (aproximació al context laboral, motivacions i interessos professionals, mercat de treball i ocupacions, informació sobre estudis, recerca de feina, etc).

15_Harmonització_SOC_Generalitat_Fons21_27.jpg

6.png